4 Ocak 2013 Cuma

Google Kendisini Geliştiriyor


Bu argümanlar altını çizmek için, Google, 2011 yılında aynı dönemde 5.900.000 $ dan, 2012 yılında ilk üç çeyreğinde lobi 13.100.000 $ harcadı. Ve baş Google'ın lobici, Eric E. Schmidt, şirketin yönetim kurulu başkanı ve eski CEO'su, Başkan Obama yakın bir danışmanı olarak kendini bir Washington içeriden yapmıştır.

Sonra Microsoft davanın dersler vardı.

"Google bir şablon olarak Microsoft durumda vardı," Kevin Werbach, Pennsylvania Üniversitesi Wharton School'da doçent söyledi. "Google sadece Microsoft'tan yeterince farklı düzenleyiciler ikna etmek zorunda."

Google yöneticileri için bir ders regülatörleri ile güzel oynamak oldu. Microsoft'un yöneticileri hükümeti ile arapsaçı sırasında yapmayan demeanors için biliniyordu. Ama samimiyetle konuşmak için bilinen hatta Bay Schmidt, onun en iyi davranış oldu.

Google, ve onun avukatlar ve işe uzmanlar, ayrıca bu durumda Microsoft karşı olandan farklı olduğunu zorla savundu. İlk olarak, onlar tekrar dışarı çekti, teknoloji dünyasında çok farklı. Microsoft soruşturma zamanda yazılımı Internet-rampa üzerinde ana idi.

"Arama Bugün hiçbir şey için bir darboğaz tekel değil," Tim Bresnahan, bilgisayar rekabet çalışmalar ve geçmişte son zamanlarda Google için ödenen uzman olarak ve Microsoft için çalıştı Stanford'da ekonomi profesörü söyledi.

"Bu kitle pazarı bilgisayar kitle pazarı işlem yapmak isteyen herkes, Microsoft ile gitmek zorunda kaldı sonra geri gibi, Google aracılığıyla gitmek zorunda yapmak isteyen herkes aynı değil," diye ekledi.

Microsoft, tatminsiz Google'ın rakipleri bir koro lider, bu MTK kararında hayal kırıklığına uğradım Perşembe söyledi.

Yayınlanan bir blog yazısı Perşembe gecesi, Dave Heiner, Microsoft başkan yardımcısı ve genel müdür yardımcıları avukatı, kararın adlandırılan "Bu maddenin FTC'nin toplam çözünürlük zayıftır ve" kaçırılmış bir fırsat. "- Açıkçası - sıradışı," Sayın Heiner yazdı. "Biz endişe duyduğunu F.T.C. bile Google hitap etmeyi kabul ettiğini birkaç konularda yeterli rahatlama elde etmiş olabilir. "

Sayın Heiner Microsoft Avrupa da dahil olmak üzere diğer antitröst kuruluşları, Google'a karşı daha güçlü tedbirler alacaklarını umutlu olmaya devam ettiğini ekledi.

Kararı sert eleştirilere de Gary reback, FTC şikayet internet şirketleri bir koleksiyonunu temsil deneyimli bir Silikon Vadisi antitröst avukat geldi Google'ın davranışları hakkında.

"Ben yaklaşık 40 yıldır bu işi yapıyorum, antitröst araştırmaların puanları yer almıştır" dedi. "Ben çok eksik ve eksik ve burada olanları bile beceriksiz bir şey görmedim."

Richard Feinstein, rekabet FTC'nin büro müdürü olarak Sayın reback yorumuna reddetti "aptal."

"Bu çok çalışkan ve özverili personeli tarafından gerçekleştirilen bir çok ayrıntılı, çok profesyonel soruşturma oldu," dedi.

Regülatörler Google'ın rakipleri eleştirilerine beklenen ve basın toplantısında şikâyetlere cevap denemişti.

"Bazıları dünyadaki Google ile dövüş bir el kilitli belki de komisyon, bu durumda daha fazla yapılması gerektiğine inanıyorum," Sayın Liebowitz dedi. Ama, dedi, "Biz gerçekten onlar neden gerçekleri izleyin mutlaka." O "Bizim hukuk odak rekabet değil, rakip korunması üzerinde" dedi.

Tim Wu, MTK üst düzey bir danışmanı oldu Columbia'da hukuk profesörü Geçen yaza kadar, Google davanın sonucunu antitröst uygulaması hakkında düşünme değişikliği yansıttığını söyledi. "Biz mafya ele yolu gibi olmak için kullanılan," ajansın Google araştırmalarla uğraşan ama kim o MTK adına konuşan değildi vurgulandı Bay Wu, dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder