2 Ocak 2013 Çarşamba

Senato'da Obama Krizi


24 saatten az Senato'da geçişi sonrasında Evi yere getirdi tedbir, bu durumda, gelir vergisi, iki yılda ilk defa yükselmeye izin oylanmasında 172 Demokratlar katılmadan 85 Cumhuriyetçiler ile, 167-257 onaylandı yüksek kazanç Amerikalılar için. Oy yok 151 Cumhuriyetçiler ve Demokratlar 16 idi.

Tasarı zengin üzerindeki vergilerini yükseltmek için bir sözü yeniden seçim kazandı Obama tarafından hızla imzalanması bekleniyordu.

Obama daha sonraki için bir işaretleyici dışarı bırakmaya daha dolu mali krizin sonuna kadar, kısa bir süre sonra oy Beyaz Saray brifing odasına girdi. Biz halt korkutmak biraz daha az dram, daha az cengaverlik değil, birlikte böyle bir paket koymak eğer "Ben düşünüyorum bir şey, umarım, yeni yıl üzerinde durulacak," dedi, "görmektir üzerinden millet oldukça çok. "

Yasama entrika gün sonra tedbir onaylarken, Kongre maliye politikası üzerinde nihai ve en tiz mücadele, vergiler üzerinde savaşlar iki yıllık zirvesi sonucuna, federal borç, harcama ve ne gibi popüler sosyal programlar büyümesini yavaşlatmak için yapılacak Medicare.

Oy izin Cumhuriyetçi liderler tarafından karar Yılbaşı erken saatlerde Senato tarafından ezici bir çoğunlukla geçen tasarı için House Cumhuriyetçiler arasında yaygın küçümseme rağmen geldi. Onlar onlar ülkenin borç için herhangi bir uzun vadeli bir çözüm için gerekli olduğunu söylüyor sağlığında önemli harcama kesintileri ve diğer sosyal programlarda, içermiyordu mutsuz.

Demokratlar, pek uzlaşma yatıştırıldığında ederken, sağa ulaşmak sonuçta onları üzerinde uçlu yeni muhafazakar üyelerinin puanları cesaret sürelerinin başladığı 112. Kongre'de House Cumhuriyetçiler ile yaptığı son showdown Obama'nın anma zaferi kutladı.

"Amerikan halkı bu gece gerçek kazananlar," Örnek Bill Pascrell Jr, New Jersey Demokrat, "Bu salonlarda gider değil herkes." Evi katta söyledi

Nadiren rulo çağrılarında yer alır Başkanı John A. Boehner, lehinde oy olsa Evi Cumhuriyetçiler arasında değil, tek bir lider, tasarının lehinde konuşmak için yere geldi. Virginia Temsilcisi Eric Cantor, çoğunluk lideri ve California, No 3 Cumhuriyetçi Temsilcisi Kevin McCarthy olarak hayır. Temsilcisi Paul D. Ryan, Cumhuriyetçi başkan yardımcısı adayı olan bütçe başkanı, tasarıyı destekledi.

Parti bölünmeler rağmen, onların sözleri birçok Cumhuriyetçiler bile, bir tür zafer olarak vergi bireyler için de 400.000 dolar ve çiftler için $ 450,000 hane gelirine kadar gitmek için izin verir, ancak bu düzeyin altında geliri kalıcı vergi indirimlerinin yapar ölçü, karakterize bu yüzden çoğu bunun için oy reddetti.

"Bu vergi indirimlerinin eleştiren bir on yıl daha sonra," Michigan Temsilcisi Dave Camp Demokratlar nihayet onları kalıcı hale Cumhuriyetçiler katılıyor "dedi. Cumhuriyetçiler ve Amerikan halkına çok önemli bir şey, kalıcı vergi indirimi alıyorsanız. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder